Blus med volang: Någon sorts frid

Sorts Frid nu i Mars. Att någon därute i mörkret utanför stugan vill henne illa. Även i Någons sorts frid så spelar naturen och dess mystik en

stor roll. Och jag kommer att lägga in den här texten under det inlägget med några frågor till. Här kan ni läsa en intervju med systrarna Grebe och Träff. De hänger av sig kappan, tar några klunkar vatten och berättar om sina djupaste rädslor och mörkaste hemligheter. Camilla Grebe och Åsa Träffs fabläs för författaren, john Ajvide Lindqvist som också han har mycket skärgård och hav i sina böcker. Den får 4/5 i betyg av mig. Så hittas en av hennes patienter död i vattnet utanför hennes hem. / Det är en riktigt spännande historia." / Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Glasklar intrig, intressanta personligheter som väcker ens nyfikenhet och oavbrutet spännande. Någon Sorts Frid är mycket spännande och lättläst. Till hennes praktik på Södermalm kommer alla sorters människor. Siri börjar få en otäck, smygande känsla av att någon förföljer henne. Läs även andra bloggares åsikter om recension, pocket, bok, böcker, boktips, Någon sorts frid av Camilla Grebe och Åsa Träff.000000.000000, annonser.

Så jag tycker om greppet med naturen som skiftar efter händelser och situation. Boken handlar om Siri som är psykoterapeut. Boken har en tät och otäck stämning som verkligen håller greppet ända till den spännande upplösningen. Jag ser fram emot Camilla Grebe och Åsa Träffs nästa bok. Och i skärgårdsstugan som skulle blivit deras drömhem känner hon sig alltmer ensam och rädd. Någon sorts frid är en deckare att lägga på minnet. Hon är änka sedan hennes någon sorts frid man omkom för ett år sedan. Och vi undrar är Siri på gränsen någon sorts frid till galenskap eller finns det någon där ute. Någon Sorts Frid är mycket spännande och lättläst. Hennes dagar går åt att lyssna på andra smärta och mörka monster.

Camilla Grebe och Åsa Träffs nästa bok. Ny spännande deckarduo, skickligt använder Grebe Träff den klassiska deckarens alla möjligheter att driva upp spänningen och listigt plantera ut ledtrådar eller villospår. Det säger mycket om GrebeTräffs gestaltningsförmåga att man sorts faktiskt misstänker nästan alla inblandade. Siris värld någon rasar samman, britt Östlund Är hon verkligen så dålig på sitt jobb. Vi nätbokcirklar om Någon Sorts Frid nu i Mars. Med lättläst så menar jag att intrigen inte är alltför invecklad. Polisen finner ett självmordsbrev där flickan tackar Siri för att ha hjälpt henne inse hur meningslöst livet. Men Siri bär också på en smärta.

Mellan raderna i boken så kan jag läsa mig till  jag.Och en obehaglig fråga väcks: Betyder det att jag också kan bli en mördare?

 

Någon sorts frid, camilla Grebe/Åsa Träff

Och jag kommer att lägga in den här texten under det inlägget med några frågor.En dag får hon ett brev, med bilder på sig själv.Eller finns det en annan förklaring?