Klamydia hur vanligt. Hur länge varar mellanblödningar p piller

borta en längre tid kan det vara bra att kolla upp vad det beror. Om man blöder efter ett samlag, kan det bero på en infektion eller en

annan sjukdom på livmodertappen, därför är det viktigt att göra en undersökning. Myom, en anledning till att man har oregelbunden mens kan också vara att man har myom muskelknutor som sitter på eller utanför livmodern. Väljer du exempelvis sidan "Insidan och hälsan" visas de frågor som ställts i den kategorin tallink superstar ala carte och sökfönstret gäller bara frågor inom Insidan och hälsan. Om du använder dig av p-piller, mini-piller eller mellanpiller och glömmer att ta en tablett så kan du också få blödningar.

Testo snabbare kommer mensen tillbaka, kan du testa ett annat skydd mot graviditet. Bör du uppsöka en vårdcentral eller gynmottagning. Bildkälla, vandrarhem narvik oregelbunden mens kan också orsakas av preventivmedel. Du kan få en blödning någon eller några dagar efter att du har tagit ett akutppiller flytta till sverige Ägglossningen sker ungefär 14 dagar innan mensen. Kontakta en ungdomsmottagning, blödning efter akutppiller, samt blöder under eller efter vaginala samlag.

Hur länge varar mellanblödningar p piller. Kina massage stockholm

Du och din sexpartner kanske har varit lite slarviga och inte använt något preventivmedel. Klamydiatest kan du i de flesta landsting även beställa på nätet och göra själv hemma. Eller så blev du sjuk och kräktes upp ditt ppiller. Vanliga sjukdomar som kan yttra sig i mellanblödningar är äggledarinflammation och vissa könssjukdomar. Om du har haft oskyddat sex. Mellanblödningar vid ppiller, på gång osv använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje hur länge varar mellanblödningar p piller Decibelsida. Missfall eller utomkvedshavandeskap, det gäller även om du får en blödning eller din vanliga mens. Du kan byta till en annan mottagning hur länge varar mellanblödningar p piller om du inte är nöjd.

Du kan också ha en polyp på livmodertappen eller i lovmoderhalskanalen - vilket kan orsaka blödningar, det är enligt 1177 ganska vanligt.Ibland kan du få mellanblödningar trots att du använt skyddet som du ska.

 

Mellanblödningar med p-piller » Kroppen Ungdomsportalen Decibel

Blödningen kan, beroende på orsak, vara som en blodblandad (brun) flytning eller mera menstruationsliknande.Infektioner i underlivet måste behandlas.Fortsätter blödningarna under en längre period kan det vara bra att prova något annat.