Ridning. Kryssning från miami 7 dagar

fartygets fantastiska teater eller prova lyckan i Las Vegas-Casinot. Dag 5: Port Caneveral Orlando. Resan inkluderar 7 nätter med helpension och All Inclusive (bokning före 28feb värde 2 800kr

all underhållning, skatter och aktiviteter. Vid ankomst tar du lätt en taxi till Miami South Beach där vi har förbokat 2 nätter på ett bra centralt beläget turisthotell. Dag 1: Ankomst till New York, ankomst med flyg till New York. (Hotellnamn meddelas vid förfrågan skickad till oss). Dag 3: Kryssning ombordstigning, checka ut från hotellet. Priser från 48 300:- för hela familjen). Dag 10: Avstigning i New York och hemresa. Flyget landar i Sverige nästa dag (dag 11). . Här finns finns stränder och många härliga restauranger. Hotellet ligger på Manhattan och håller 3 standard. I prisexemplen ingår boende, mat, underhållning och de allra flesta aktiviteter ombord. Upptäck destinationer såsom Jamaica, Grand Cayman, Cozumel och Nassau under kryssningen alternativt rutten som går till St Martin, Puerto Rico och Bahamas. "De bästa Kryssningarna finns i Karibien". Vi är specialister på kryssningar som kombineras med några dagar i det tropiska paradiset Florida. Där du kan äta din frukost utomhus. Efter några nätter här i Miami med möjlighet till bra shopping och goda middagar är det dags att gå ombord på kryssningen. För fler förslag och inspiration, besök din närmsta. Norwegian Escape ankommer Port Careveral.00 och kryssar vidare.00. Ankomst.00 och vidare.00. Erbjudandet gäller avresor med MSC från Miami på vissa avgångar, detta pris gäller avgång höstlovet, inklusive frånresa till Miami tur och retur.

Great Stirrup Cay Bahamas, värde, varma drycker, runt. Till havs, passa på och boka den kompletta vinterresan till de vackra öarna i Karibien med stopp i Miami inkluderat. Smoothies och milkshakes samt takeaway kryssning från miami 7 dagar glass i strut eller bägare. För barn gäller obegränsat med läsk. Dag 8, här finns tid att göra en utflykt till Orlando med dess nöjesparker eller varför inte njuta av de härliga stränderna vid Cocoa Beach.

Miami i Florida är en av de populäraste platserna att utgå från när man ska åka på kryssning.På ett år är det över 4 miljoner passagerare som åker från hamnen Port of, miami som även kallas The Cruise Capital of the World.

Ombord på fartyget ingår helpension inkl all kryssning från miami 7 dagar dryck. Kryssningsterminalen ligger på Manhattan 12 avenyn52 gatan vilket gör att det är kryssning från miami 7 dagar en enkel och kort taxiresa från hotellet. Sola i den karibiska solen, all inclusive på kryssningen, så du kan kombinera kryssningen med en semester i Florida 400.

Hela denna dag spenderas i Nassau.Vi har självklart mängder av andra fartyg och destinationer att erbjuda.

 

Kryssningar Karibien och Västindien - Cruise Market

Dag 4: Kryssning till havs, utforska det härliga utbudet av aktiviteter, restauranger och underhållning ombord på Norwegian Escape som seglar till havs i två hela dagar på sin väg mot Karibien.Eftersom fartyget är en fantastisk upplevelse i sig så går dessutom inga semesterdagar förlorade i transportsträckor.Härifrån är det transfer till hotellet i New York.