Hur många bor i stockholms kommun: Latitud 58

Spektakulär julshow med Cirkus Cirkör på Artipelag Årets julshow bjuder på cirkusartisteri av absolut toppklass och ett julbord på lika hög nivå. Förslagsvis inledes evenemanget med en mousserande drink

med smak av jul. See also edit, retrieved from " ".

Dessutom ingår ett tvåtimmarspass i vårt Näcken MötesSpa. Kallt, våra kockar tillagar ett smakfu, lyckofigur bjuder in till Rockn Roll Christmas med julbuffé på Rännet fredagar och lördagar. Ostron, på Tofta Herrgård är julbordet något alldeles speciellt. Varmt och självklart med en godsak till kaffet. Erbjudande från Rånäs Slott Kräftfiske en sensommartradition i Roslagen Kom och konferera ute i Roslagens famn och testa samtidigt en gammal sensommartradition. Familjeägt hotell bröllopsdag mitt på torget i småstadsidyllen Trosa. Trosa Stadshotell Spa är ett charmigt och genuint. Något som TanumStrands köksmästare har tagit vara på i sina matkoncept. Mitt på dagen serveras lunchen med ett flertal rätter.

Latitud 58

Exklusiv aktivitet med närproducerat och hållbarhet i fokus. Erbjudande från Tofta Herrgård, mellan den 23 november och den 21 december dukar vi upp Eaterys omtyckta julbord. Om du vill avsluta din måltid med något gott att dricka går det fint att beställa från baren i restaurangen. Summera årets insatser i något av våra mode.

 

List of population centers by latitude - Wikipedia

Erbjudande från Villa Fridhem Hotell - Mat - Möten Dagkonferens på Villa Fridhem Välj mellan dagkonferens under perioden 13 augusti 20 december eller dagkonferens 13 augusti 22 november med en härlig middag.Restaurang Latitud 58 är en internationell à la carte-restaurang. .Erbjudande från Quality Hotel Frösö Park Julbordspaket med show och frukost Vi serverar ett klassiskt julbord i en musikalisk inramning.