Tallink queen. Mysigt spa västkusten

massor av utrymme och rena linjer och havet i bakgrunden. Stilla SPA, vANN är ett stilla spa med stilla vatten. Vann är fullt av vatten. Interiör gjorde samtliga

materialval och Home Service stod för projektledning och genomförande hela vägen. Ditt välbefinnande är alltid i fokus här på detta spa som är en våra favoriter. Hetta, action OCH relax. Vårt traditionella Hamam är en smak av orienten, med heta ångbad och varma stenar. Vattenvärlden kompletteras till exempel med tre olika bastuvarianter. Därute, på andra sidan panoramafönstret, skimrar den mäktiga Gullmarsfjorden. I rummet finns även en kommod i mörkt trä med tvättställ på en skiva i sandsten, och kommoden rymmer även ett integrerat kylskåp. Man kan välja mellan att fokusera på ansiktet, hela kroppen eller både och. Vanns flerdimensionella spaupplevelse, med en 1000 kvm spa-avdelning ger vann Spa Hotell och Konferens den västsvenska spa-upplevelsen helt nya dimensioner. Att de sedan har en utomhuspool med glasbotten som sticker ut från hotellet, gör att de där skyhöga ambitionerna får ytterligare en boost. Personlighet och passion genomsyrar hela deras anläggning.

Rött badkar Mysigt spa västkusten

Eller hur länge du själv vill. Vi välkomnar dig i ett hus som omfamnar vattnet som livets källa och som talar ett alldeles eget form och materialspråk. Samt panel i ceder och lavar av asp och modern belysning. Lämnar huden len och ger sinnet. Efter det får man en kort rundvandring bland de tre våningar som SPA. Rent och så där typiskt västkustskt. För att bastun skulle kännas modern och inbjudande fick den glaspartier istället för trädörr. Man har också en del av relaxavdelningen som ska vara helt tyst för den som önskar volang stillhet.

En av de betydelsefulla delarna för att få till underbar vistelse.Tips om olika, sPA på västkusten i Sverige för en avslappnande.Med en 1000 kvm spa -avdelning ger vann, spa.

Konst och natur är närvarande i varje liten detalj. Hotellrummen kostar från 3400 kr natten. Förutom lyxiga Upper House finns bistron West Coast som serverar mat som är typisk för västkusten. Tack var det upplägget behöver ni inte själv söka runt var ert spa hotell är som mest prisvärt Är du inte nöjd med ditt hotell blir det naturligtvis inget roligt besök. Läs mer om hotellet här De två kvällsbilderna är från Upper House hemsida. För att riktigt komma in i den avslappnade SPAkänslan. För att förenkla precis detta beslut för er har vi valt ut de 3 mest intressant spa hotellen på Västkusten och du kan läsa mer om dom här till höger på sidan.

De flesta som är sugna på att prova på detta fantastiska SPA väljer nog att göra det i form av ett dag-SPA.Men det kan ju hända att det kurrar lite i magen.

 

Spa på västkusten, Bohuslän - Naturnära

Här väntar västkusten i form av en klassisk spaupplevelse med doft och känsla av salt, hav och lena klippor.SPA delen av Upper House har också skyhöga ambitioner (i dubbel bemärkelse).Stanna och ha en konferens på deras designhotell, och ät god mat i någon av deras restauranger.